Distributie

Dagelijks verzorgen wij voor uiteenlopende opdrachtgevers de distributie in Noord-Nederland. Boven de denkbeeldige lijn IJmuiden – Enschede is Louter Koeriers iedere werkdag onderweg om uw zendingen snel en correct te bezorgen, ook ADR zendingen.

Wij onderscheiden ons door relaties ‘s morgens nog de mogelijkheid te geven om zendingen te versturen. Iedere morgen halen onze chauffeurs bij diverse opdrachtgevers zendingen op om deze dezelfde dag nog af te leveren. Voor veel bedrijven zijn wij het verlengstuk geworden voor kwaliteit en service waar ook onze opdrachtgevers voor willen staan. Wij begrijpen dat het in deze tijd belangrijk is om voor uw relatie een stap extra te zetten.Met onze snel-distributie is het snel bezorgen van uw zendingen een extra service naar uw klanten. Maak daarom gebruik van onze distributie activiteiten, dan worden uw zendingen snel en zorgeloos bezorgd.

Diverse collega transporteurs maken ook gebruik van onze diensten. Zodoende is het ook mogelijk om zendingen aan te leveren in Nibbixwoud en/of Emmeloord. Aanleveren voor 09.00 uur garandeert een aflevering op dezelfde werkdag!

Informeer vrijblijvend naar onze distributieactiviteiten. Aan de hand van uw aanbod en wensen maken wij een passende offerte. Bel 0229-574793 of mail naar info@louterkoeriers.nl en wij beantwoorden uw vragen.

Aandachtspunten distributie

Interesse?

distributie

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en tarieven van deze dienst neem dan contact met ons op: 0229-57 47 93 of via info@louterkoeriers.nl.

Aan de hand van uw aanbod en wensen maken wij een vrijblijvende offerte.

louterkoeriers